15 de maig 2014

FESTA FINAL DE CURS 2013-14: COMENCEM!!! VINE A COL·LABORAR!!!

Atenció families!
Com cada any estem preparant la FESTA DE FI DE CURS, per al 13 de juny 2014, i donat l’èxit que han tingut els últim dos anys, hem pensat preparar tallers d’activitats per als nens, per tal que no es formin tantes cues als inflables i fer una festa més dinàmica. És per això que necessitem la vostra col·laboració. 


Tots com a pares podem aportar alguna cosa, des de col·laborar a muntar o desmuntar taules i cadires, participar en els tallers (dibuixar, pintar cares, globus, etc…).

Quans més pares hi hagin millor s’ho passaran els nostres nens. La idea és que a cada activitat es puguin formar equips i fer torns de curta durada per tal que tots puguem estar la resta de la festa pels nostres fills. Si teniu alguna idea per fer les activitats no dubteu a comunicar-la.

Tots els interessats contacteu amb l’AMPA (despatx, bústia, correu electrònic, facebook). El dia 27 de maig es farà una reunió al menjador de l’escola, una vegada acabada l’assemblea que hi ha convocada aquell dia per les 17:00h amb tots els interessats, per tal de coordinar equips, comprar material, etc… Podeu fer arribar un escrit amb el vostre nom, telèfon o mail de contacte, per tal de poder-nos reunir i organitzar els tallers. 

Recordeu que bé ens ho vam passar l'any passat? Ho repetim? Ens superem?


Des de l’AMPA us animem a participar, entre tots i totes podem fer que la festa sigui molt maca i divertida, i us donem les gràcies per endavant!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada